Wat is de waarde van uw pand op de dag van vandaag?

Wenst u uw vastgoed te verkopen of te verhuren?

Twijfel niet ons te contacteren, wij schatten uw pand geheel gratis en geven u daarbij oprecht advies!

We kennen uw buurt en aan de hand van verschillende vergelijkingspunten uit de onmiddellijke omgeving kunnen we een eerlijke en realistische waarde op uw huis plakken. Uw huis is uniek. Dus als u gaat verkopen, wilt u een aanpak die daarbij past. Wanneer u met ons in zee gaat, bepalen we samen met u de slimste verkoopstrategie. We maken samen een commerciële en realistische prijsbepaling op basis van de waarde van uw huis.

De voordelen van een waardebepaling...

Twijfel je om je woning te verkopen of te verbouwen? Dan geeft een gratis schatting je meer inzicht in je budget. Wacht dus niet om een schatting te laten doen als je de knoop nog moet doorhakken. Het helpt je net de mogelijkheden op een rijtje te zetten en zorgt ervoor dat je straks niet voor verrassingen komt te staan, wat je beslissing ook mag zijn.
 

Hoe je als eigenaar zeker kunt zijn dat we een juiste inschatting maken? Immo DC heeft jarenlange ervaring. Dat is net wat je nodig hebt om goed in te schatten wat je woning waard is op de huidige markt. Bovendien hebben we geen baat bij een oneerlijke waardebepaling. Sterker nog, het zou als een boemerang in ons gezicht terugkeren.
 

Waar je bij andere vastgoedmakelaars soms veel geld neertelt voor een schatting, kost deze service niks bij Immo DC. We staan er immers op om advies te geven zonder bijkomende verplichtingen. Het is natuurlijk altijd leuk als de verkoop dan definitief aan de orde is, dat er nog eens aan ons gedacht wordt.
 

Maak nu een afspraak!